Balul Bobocilor – 2022

În data de 20.10.2022 în incinta IPLT ” Ștefan Vodă” sa organizat și desfășurat activitatea Balul Bobocilor.

La activitate au participat colectivele claselor a X-a, respectiv:

– a X-a A , diriginte Doncenco Tatiana;

– a X-a B, diriginte Spatari Tatiana;

– a X-a C, diriginte Iordache Xenia (responsabili de organizarea).

     Activitatea a dat start la ora 17:00, fără rețineri tehnice sau de alt tip. Directorul adjunct pentru educație, Ștefan Natalia a felicitat elevii din partea administrației liceului, urându-le o experiența plăcută și productivă în studiile liceale. Cu un număr artistic a evoluat grupul de dans și cântec, de la școala privată a Incubatorului de Afaceri, condus de antrenorul Mațarin Livia.

     Fiecare clasă a prezentat două numere artistice, care în mod egal au contribuit la crearea unui spirit de sărbătoare și bună dispoziție. Diriginții și-au adus aportul la organizarea și desfășurarea activității menționate și au asigurat prezența elevilor. 

Prezentatoarea, Catîrev Marina, eleva clasei a 10- a C, a invitat colectivele claselor în scenă conform scenariului coordonat. 

     Toate numerele artistice au fost bine gândite, prezentate cu suflet și mândrie. S-a observat susținerea reciprocă dintre colective, dorința de a promova un spirit non-competitiv, de colaborare și interacțiune. Activitatea s-a finalizat cu un număr hazliu și de umor prezentat de către elevii din clasa a X-a C. 

      La ora  17: 40, după încheierea părții festive a sărbătorii Balul Bobocilor, a dat start o serată cu implicarea organizatorică a Consiliului  Elevilor din instituție, președinte Crețu Daniela, care în mod direct a contribuit la păstrarea ordinii și conduitei decente a elevilor prezenți la serată.

       E de menționat faptul că activitatea festivă s-a remarcat cu un nivel înalt de implicare și interes din partea tuturor actorilor educaționali, ceea ce s-a soldat cu o activitate frumoasă și remarcabilă.